Boğaziçi Ortaokulu

WEB https://bogaziciortaokulu27.meb.k12.tr
Adres : Boğaziçi Mahallesi 10. Sokak Boğaziçi Ortaokulu İslahiye/GAZİANTEP
VİZYON : Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
MİSYON : Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Okulumuz Temiz Belgesi.

Saatler : Başlama: 08:10 Bitiş: 14:45
Isınma : Kaloriferli
Servis : Taşımalı Eğitim Kapsamında, öğrencilerimizin yarısı Şerikanlı Mahallesinden 3.Servisle taşınmaktadır.
Ulaşım : İlçeden dolmuşlarla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : İlçeye bağlı belde iken Büyükşehir yasası ile mahalleye dönüştürüldü.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İle uzaklık 102 İlçeye uzaklık 14 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Masa Tenisi, voleybol, basketbol ve futbol.
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK Projeleri
Proje Çalışmaları :